Henna

Lukuisten kokemusten avulla Amma on opettanut minulle monia korvaamattoman arvokkaita asioita. Amma sanoo usein, ettei hänellä ole mitään erityistä asuinpaikkaa vaan että hän asuu sydämissämme. Ymmärsin näiden sanojen totuuden kerran ollessani Amman takana lentokentän turvatarkastusjonossa.

Olimme lähdössä Suomesta Euroopan kiertueen seuraavaan kohteeseen. Kaksi turvatarkastuslinjoista oli auki ja Amma oli juuri laittamassa takkiaan niistä toiselle, kun hän äkisti muutti mielensä, otti takkinsa ja kävelikin taaimmaisen hihnan luokse. Seurasin aivan hänen perässään ihmetellen, miksi hän muutti mielensä. Sitten kuulin hihnan vieressä seisovan turvatarkastajan huudahtavan: Amma, tiesin että tulisit!

Turvatarkastuksessa työskentelevä nainen kertoi silmät kyyneleissä, ettei ollut pitkien työvuorojensa takia päässyt käymään Amman ohjelmassa, ja oli sydämessään toivonut silti näkevänsä hänet. Amma on inspiraationi lähde kaikessa mitä teen, sillä hän ei pelkästään puhu, vaan elää joka hetki todeksi kaiken mitä opettaa.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑