Virpi

Kerran halaukseen jonottaessani valitin hiljaa mielessäni, että miksi Amma ei koskaan katso minua silmiin. Vuoroni tullessa Amma otti kasvoni käsiensä väliin, ja katsoi minua niin syvälle silmiin, että varmasti muistan sen aina. Samana päivänä sain Ammalta oman mantran, jonka sanotaan oleva ”langaton yhteys” suoraan Jumalalle.

Koen suurta kiitollisuutta joka päivä siitä, mitä Amma on tuonut elämääni. Hän on palauttanut uskoni ihmisiin. Amma on omistanut koko elämänsä toisten auttamiseen, kaikin tavoin. Pelkästään tämä jo riittäisi, mutta lisäksi Amma saa tuhannet ja taas tuhannet ihmiset tekemään hyvää, silkasta rakkaudesta häneen.

Antautuminen on sitä, että luopuu omasta yksilöllisyydestään, mieltymyksistään ja vastenmielisyyksistään korkeamman päämäärän hyväksi. Näitä Amman viisaita sanoja mietin usein. Ne pätevät kaikkiin tavoitteisiin elämässä, eikä pelkästään henkisiin. Tämä ohje muuttaa kaiken henkiseksi harjoitukseksi. Pyrin siihen, vaikka en aina käytännön tilanteissa siinä onnistukaan.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑